Torsdag, 12. april 2018 - 20:00

Michael Learns to Rock

Til foråret er det 30 år siden at MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Aarhus - og det fejrer de med en stor Danmarksturné. Den 12. april 2018 kan du opleve dem på den store scene i ODEON, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, men også et par sange fra det kommende album, der udkommer til foråret. 

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

I øjeblikket arbejder bandet i studiet med at indspille en god håndfuld nyskrevne sange, som bliver resultatet af deres 9. studiealbum, og som de forventer at udgive i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt. 

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”….vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Den kommende Danmarksturné vil i 2018 bringe MLTR rundt til alle dele af Danmark, og deres fans kan godt allerede begynde at glæde sig.

Rigtig god fornøjelse!

 
 
Praktisk information:
Nummererede siddepladser
Dørene åbnes kl. 19:00
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565
Læs mere på www.jvb.dk

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2