Torsdag, 5. april 2018 - 19:00

Lise Nørgaard & Cecilie Frøkjær

Den 5. april 2018 kan du opleve en af Danmarks ”grand old ladies” i den store sal i ODEON i Odense. Lise Nørgaard gæster Odense sammen med Cecilie Frøkjær, til en snak om livet og hvordan man får mest ud af det. 

Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder, og begge har med humor og vid begejstret flere generationer. Senest er de udkommet med den bedstsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. 

Lise Nørgaard er ikke kun Matadors mor, men også Danmarks måske mest imponerende pensionist. Hun er gået ind i sit 101. år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med.”

Mød de to kvinder til et eksklusivt arrangement, hvor Cecilie taler med Lise om blandt andet om hendes stædighed, kampgejst og strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Som gæst har du også mulighed for at stille spørgsmål direkte til Lise Nørgaard.

Glæd dig til en underholdende, livsbekræftende og tankevækkende aften, i de smukke rammer i ODEON i hjertet af Odense.

Nummererede siddepladser

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2