Søndag, 3. december 2017 - 19:30

Koncertmenu - Nøddeknækkeren

Hos Restaurant Schiøtz, kan du læne dig tilbage og nyde en lækker middag i hyggelige omgivelser inden aftenens forestilling i ODEON.

2-retters menu pr. person inkl. et glas vin / 298,- + gebyr

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

 

 

 

December

LETRØGET HELLEFISK

Syltet Porre – Fennikel – Agurk

Puré af gule Beder – små Salater

 

AND

Sprængt bryst af Canette - confiteret lår.

Fyensk rødkål i sautè med æble – valnød – Honning - Æbleeddike

Purè af persillerod, kartofler stegt i andefedt og Timian

Andesky med Gastrik og varme krydderier

 

TILKØB:

Mandel panna cotta

Kirsebær syltet i vanille og anis

 Appelsinsorbet - kondenseret mælk - ristet marcipan. 

 

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller øl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te 

Kommende koncerter og events

19/04/2018

The Simon & Garfunkel Story

ODEON, Store Sal

20/04/2018

Comedy & Fællesspisning

Café ODEON Social

21/04/2018

Koncertmenu - Gospel

Restaurant Schiøtz

21/04/2018

Gospelkoncert med SoulSingers

ODEON, Store Sal

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917