Søndag, 25. marts 2018 - 14:00

Kæmpe Gospel-Workshop for alle sangglade

Gospel handler om udtryk, indlevelse, energi, glæde, smerte, det er en af de mest livsbekræftende former for musik der findes – og alle kan være med!

På gospelworkshoppen kan DU opleve at synge gospel fra de ældste dybeste rødder med kendte og traditionelle spirituals, der planter fødderne godt i jorden til den helt moderne funky og hjerteåbnende gospel, der løfter taget. Det er den erfarne og anerkendte korleder Janne Winds intention med workshoppen at alle på egen krop skal mærke, hvor medrivende og begejstrende det er, at synge gospel sammen i et kæmpe trestemmigt kor. ”Du kan være trænet korsanger, eller helt nybegynder, barn eller voksen - alle kan være med. Gospel gør glad - Når vi er mange sammen, skal vi nok få det til at swinge. Glem alt om noder, alder og korefaring - kom bare og syng med og få en helt særlig oplevelse, hvor jeg garanterer at krop, sjæl og stemme synger i vilden sky, og det sikkert bliver svært at sove bagefter…".

Gospelworkshoppen ledes af den erfarne korleder Janne Wind, der er elev af Etta Cameron og uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Janne Wind har i en årrække været korleder for en lang række små og store danske gospelkor, bl.a. det 500 mand store kor der i 2016 optrådte sammen med Odense Symfoniorkester og Marie Carmen Koppel ved et gospelarrangement, hvor begejstringen næsten fik taget i koncertsalen til at løfte sig. 

Dørene åbner kl. 13:00

Workshoppen er fra 14.00-17.00 inkl. en pause. 

Det er et stående arrangement, men der vil blive opsat stole til ældre og dårligt gående.

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vind et hotelophold for 2