Fredag, 31. august 2018 - 15:00

GRATIS SOMMERKONCERT

 

D. 31. august 2018 bliver noget særligt! For første gang, skal der afholdes en udendørs koncert lige midt på pladsen foran ODEON. Pladsen vil blive omdannet til et hyggeligt område med både madboder samt diverse øl- og drinksbarer. 

 

 

 

Program:

 

FOOL

På plakaten er blandt andet FOOL, som med deres seneste singler ”Outcast” og ”Strapped” for alvor har markeret sig på den danske musikscene.

Fool

 

Tobias Albert

Du kan også møde Tobias Albert, finalist i DR’s Karrierekanon, som blandt andet skal optræde på SMUK-fest i år. Tobias Albert udgav tidligere på året debutsinglen ”Posing Like a Model”.

Tobias

 

Karenina

Tidligere på måneden søgte ODEON et lokalt up-coming band, og har netop fået fat på det lokale band Karenina, hvis EP rammer gaden til efteråret og som blandt andet har varmet op for Kellermensch og Katinka.  

Karenina

 

Hvem som lukker og slukker er stadig en overraskelse og vil blive offentliggjort lidt senere. Koncerten er et af de mange ”Fra os til Jer” arrangementer, som er lavet i samarbejde med Spar Nord Fonden.

 

Hele herligheden starter kl. 15.00 og slutter klokken 21.00 og er ganske gratis!  Husk dit studiekort denne dag, da der vil være studierabat i baren.

 

Tidsplan samt fulde program kommer løbende. 

Kommende koncerter og events

20/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

21/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

22/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2