Søndag, 7. maj 2017 - 14:00

Gospelworkshop med kor, band og Janne Wind

”Medrivende gospelfest”

”Odense fejrer ODEON” afsluttes med en forrygende gospelworkshop ledet af Janne Wind 7. maj kl. 14 – kom og bliv glad i låget – alle kan deltage, og der er fri entré. Gospel handler om udtryk, indlevelse, energi, glæde, smerte, det er en af de mest livsbekræftende former for musik der findes – og alle kan være med!

På gospelworkshoppen kan DU opleve at synge gospel fra de ældste dybeste rødder med kendte og traditionelle spirituals, der planter fødderne godt i jorden til den helt moderne funky og hjerteåbnende gospel, der løfter taget. Det er den erfarne og anerkendte korleder Janne Winds intention med workshoppen at alle på egen krop skal mærke, hvor medrivende og begejstrende det er, at synge gospel sammen i et kæmpe trestemmigt kor. ”Du kan være trænet korsanger, eller helt nybegynder, barn eller voksen - alle kan være med. Gospel gør glad - Når vi er mange sammen, skal vi nok få det til at swinge. Glem alt om noder, alder og korefaring - kom bare og syng med og få en helt særlig oplevelse, hvor jeg garanterer at krop, sjæl og stemme synger i vilden sky, og det sikkert bliver svært at sove bagefter…".

Gospelworkshoppen ledes af den erfarne korleder Janne Wind, der er elev af Etta Cameron og uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Janne Wind har i en årrække været korleder for en lang række små og store danske gospelkor, bl.a. det 500 mand store kor der i 2016 optrådte sammen med Odense Symfoniorkester og Marie Carmen Koppel ved et gospelarrangement, hvor begejstringen næsten fik taget i koncertsalen til at løfte sig. Janne Wind får følgeskab at en kompetent kor og et gospelband med bl.a. Lars Bruno Nielsen på klaver, Rune Reffstrup på bas og Emil Gemmer Kromann på trommer.

.

 

Der er fri entré til gospelworkshoppen, men…

…der er et begrænset antal billetter, så du skal

reservere billetter ved at trykke på linket KØB BILLET

 

Se mere Janne Wind

 

Grand Opening – Odense fejrer ODEON

er arrangeret af ODEON og Odense Kommune

– i samarbejde med Fyens Stiftstidende

Odense fejrer ODEON 29. april - 7. maj 2017

 

Kommende koncerter og events

24/09/2018

ODEONS Sangklub: Claus Skjold Larsen

Byens Scene

24/09/2018

TALK! Med Rasmus Flindt Pedersen, vinder af Årets Pressefoto

Café ODEON Social

24/09/2018

Tom

Teatersalen

26/09/2018

Mobilkamera-workshop m. Skovdal Nordic

Café ODEON Social

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2