Lørdag, 13. maj 2017 - 19:30

Gospelkoret SoulSingers

Den 13. maj 2017 træder det dygtige gospelkor SoulSingers ind på scenen i ODEON. Janne Wind, der er gospelleder og solist for SoulSingers vil med sin 20 års erfaring genopleve gospel – så du kan mærke traditionen i din egen krop.

SoulSingers har gennem de sidste par år optrådt i forbindelse med velgørende arrangementer. Men i år optrådte gospelkoret for et begejstret publikum på Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, sammen med den dygtige solist, Marie Carmen Kappel, et band og Odense Symfoniorkester.

Som andre eventyr begyndte gospelkoret SoulSingers i 2014 i Odense.

SoulSingers består af 120 mennesker – og sammen præsenterer de et tryllende kor med så høj energi, at du kan mærke det i egen krop.

Gospelnumrene rører dit hjerte, og får hårene helt op at stå i nakken, når du ser den dygtige solist Janne Wind og gospelsangerinde Laura Kjærgaard, kendt fra X-Factor synge de amerikanske moderne gospelnumre. I baggrunden ser du et velspillende band bestående af Danmarks dygtigste gospelmusikere – bl.a. saxofonisten Samuel Hejslet.

Ønsker du et gospelkor, der møder sit publikum med nærvær, rummelighed, tydelighed og kraftfuldhed? Og et gospelkor, der giver sig fuldt og helt til musikken? Så kan du købe dine billetter her. 

Kommende koncerter og events

20/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

21/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

22/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2