Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Lørdag, 13. maj 2017 - 19:30

Gospelkoret SoulSingers

Den 13. maj 2017 træder det dygtige gospelkor SoulSingers ind på scenen i ODEON. Janne Wind, der er gospelleder og solist for SoulSingers vil med sin 20 års erfaring genopleve gospel – så du kan mærke traditionen i din egen krop.

SoulSingers har gennem de sidste par år optrådt i forbindelse med velgørende arrangementer. Men i år optrådte gospelkoret for et begejstret publikum på Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, sammen med den dygtige solist, Marie Carmen Kappel, et band og Odense Symfoniorkester.

Som andre eventyr begyndte gospelkoret SoulSingers i 2014 i Odense.

SoulSingers består af 120 mennesker – og sammen præsenterer de et tryllende kor med så høj energi, at du kan mærke det i egen krop.

Gospelnumrene rører dit hjerte, og får hårene helt op at stå i nakken, når du ser den dygtige solist Janne Wind og gospelsangerinde Laura Kjærgaard, kendt fra X-Factor synge de amerikanske moderne gospelnumre. I baggrunden ser du et velspillende band bestående af Danmarks dygtigste gospelmusikere – bl.a. saxofonisten Samuel Hejslet.

Ønsker du et gospelkor, der møder sit publikum med nærvær, rummelighed, tydelighed og kraftfuldhed? Og et gospelkor, der giver sig fuldt og helt til musikken? Så kan du købe dine billetter her. 

Kommende koncerter og events

Udsolgt
24/02/2018

Kim Larsen & Kjukken - AFLYST

ODEON, Store Sal

24/02/2018

Odeology #1

ODEON

25/02/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

25/02/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Brug for hjælp? Kontakt os her