Lørdag, 13. maj 2017 - 19:30

Gospelkoret SoulSingers

Den 13. maj 2017 træder det dygtige gospelkor SoulSingers ind på scenen i ODEON. Janne Wind, der er gospelleder og solist for SoulSingers vil med sin 20 års erfaring genopleve gospel – så du kan mærke traditionen i din egen krop.

SoulSingers har gennem de sidste par år optrådt i forbindelse med velgørende arrangementer. Men i år optrådte gospelkoret for et begejstret publikum på Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, sammen med den dygtige solist, Marie Carmen Kappel, et band og Odense Symfoniorkester.

Som andre eventyr begyndte gospelkoret SoulSingers i 2014 i Odense.

SoulSingers består af 120 mennesker – og sammen præsenterer de et tryllende kor med så høj energi, at du kan mærke det i egen krop.

Gospelnumrene rører dit hjerte, og får hårene helt op at stå i nakken, når du ser den dygtige solist Janne Wind og gospelsangerinde Laura Kjærgaard, kendt fra X-Factor synge de amerikanske moderne gospelnumre. I baggrunden ser du et velspillende band bestående af Danmarks dygtigste gospelmusikere – bl.a. saxofonisten Samuel Hejslet.

Ønsker du et gospelkor, der møder sit publikum med nærvær, rummelighed, tydelighed og kraftfuldhed? Og et gospelkor, der giver sig fuldt og helt til musikken? Så kan du købe dine billetter her. 

Kommende koncerter og events

19/04/2018

Koncertmenu - The Simon & Garfunkel Story

Restaurant Schiøtz

19/04/2018

The Simon & Garfunkel Story

ODEON, Store Sal

20/04/2018

Comedy & Fællesspisning

Café ODEON Social

21/04/2018

Koncertmenu - Gospel

Restaurant Schiøtz

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.