Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Lørdag, 13. maj 2017 - 19:30

Gospelkoret SoulSingers

Den 13. maj 2017 træder det dygtige gospelkor SoulSingers ind på scenen i ODEON. Janne Wind, der er gospelleder og solist for SoulSingers vil med sin 20 års erfaring genopleve gospel – så du kan mærke traditionen i din egen krop.

SoulSingers har gennem de sidste par år optrådt i forbindelse med velgørende arrangementer. Men i år optrådte gospelkoret for et begejstret publikum på Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, sammen med den dygtige solist, Marie Carmen Kappel, et band og Odense Symfoniorkester.

Som andre eventyr begyndte gospelkoret SoulSingers i 2014 i Odense.

SoulSingers består af 120 mennesker – og sammen præsenterer de et tryllende kor med så høj energi, at du kan mærke det i egen krop.

Gospelnumrene rører dit hjerte, og får hårene helt op at stå i nakken, når du ser den dygtige solist Janne Wind og gospelsangerinde Laura Kjærgaard, kendt fra X-Factor synge de amerikanske moderne gospelnumre. I baggrunden ser du et velspillende band bestående af Danmarks dygtigste gospelmusikere – bl.a. saxofonisten Samuel Hejslet.

Ønsker du et gospelkor, der møder sit publikum med nærvær, rummelighed, tydelighed og kraftfuldhed? Og et gospelkor, der giver sig fuldt og helt til musikken? Så kan du købe dine billetter her. 

Kommende koncerter og events

13/12/2017

Nøddebo Præstegaard

Store Sal

14/12/2017

Koncertmenu - Nøddebo Præstegaard

Restaurant Schiøtz

14/12/2017

Nøddebo Præstegaard

Store Sal

15/12/2017

Koncertmenu - Nøddebo Præstegaard

Restaurant Schiøtz

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Brug for hjælp? Kontakt os her