Torsdag, 22. februar 2018 - 20:00

GAFFA-Prisen 2018

GAFFA-statuetterne er blandt landets mest eftertragtede - fordi det er dig, jer, læserne, fansene, musikelskerne der bestemmer, hvem der vinder dem.

GAFFA samler den danske musikbranche og de bedste fans i midten af det ganske land, når GAFFA-Prisen for igen afholdes i Odense. Efter et legendarisk show i marts 2017 inviterer vi endnu engang til gallafest når GAFFA-Priserne anno 2018 skal uddeles. Showet finder sted torsdag den 22. februar i Store Sal. Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odense, og man kan se frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik.

– Det kan efterhånden godt virke som om, at der er gået inflation i awardshows og priser. Musikbranchen står i kø for at hylde sig selv og hinanden. Det fine ved netop GAFFA-Prisen er, at alle nomineringer og alle prismodtagerere udvælges af læserne. Altså af de fans, som nyder, mærker og bruger musikken til dagligt, siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen.

Programmet med de optrædende artister til GAFFA-Prisen 2018 bliver offentliggjort løbende, men allerede nu kan du sikre dig billetter, og vi lover, at programmet bliver mindst lige så spændende som sidste år. En billet til GAFFA-Prisen er den oplagte julegaveidé til en musikalsk fællesoplevelse med venner og/eller familie. 

Hvis du vil have indflydelse på, hvem der vinder, kan du deltage i afstemningen starter 1. januargaffa.dk/prisen

Vi glæder os til at hylde musikken sammen med dig.

 

Yderligere info: gaffa.dk/prisen

Nummererede pladser

Kørestolsplads er inklusiv ledsager og sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565.

Mere info: www.gaffa.dk/prisen

Kommende koncerter og events

28/04/2018

Koncert med Seniormandskoret Metal

Byens Scene

28/04/2018

Koncert med Publikumsorkesteret

Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus

29/04/2018

Dansens dag i ODEON

Foyer

30/04/2018

Koncertmenu - Svend Brinkmann

Restaurant Schiøtz

Nyt fra Odeon

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.