Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Onsdag, 31. maj 2017 - 20:00

Gabriel Iglesias - FluffyMania World Tour

ODEON er stolte af at kunne afsløre endnu en international kunstner i Store Sal i 2017. Den californiske comedy-stjerne Gabriel Iglesias har gennem de sidste 15 år etableret sig som en af USA’s mest succesrige komikere, både i ind- og udland. Han har de seneste 3 år stået i spidsen for Comedy Central-programmet Stand Up Revolution – og den 31. maj 2017 kan du opleve ham live i ODEON! 

Gabriel Iglesias er en stjerne helt for sig selv. Han har med stor succes og fyldte sale turneret verdenen rundt fra Singapore over Saudi Arabien – og nu har du mulighed for at opleve ham i Danmark!

Gabriel Iglesias’ popularitet vil tilsyneladende ingen ende tage: vi taler nu om mere end 13 millioner fans på de sociale meder, og Iglesias benytter flittigt Youtube til at dele sine shows og videoer, der nu er set mere end 220 millioner gange. 

Læg dertil næsten 2 millioner solgte DVD’er, hvilket var medvirkende til, at Iglesias endte på top 10-listen over de mest indtjenende komikere i 2013. Han har medvirket i både spille- og animationsfilm som f.eks. Magic Mike og Disneys Flyvemaskiner, og  på TV har han bl.a. lavet stemmer til Disneys Kejserens Nye Skole, og til samtlige familiemedlemmer i en mexicansk specialepisode af Family Guy. I øvrigt har han været blandt finalisterne i Last Comic Standing-konkurrencen på NBC.

Det er med andre ord en komiker i verdensklasse du kan få glæde af, hvis du lægger vejen forbi ODEON i Odense onsdag den 31. maj 2017 kl. 20.

Arrangør: JVB LIVE

Billetsalget starter fredag den 18. november 2016 kl. 9.

Kommende koncerter og events

Udsolgt
24/02/2018

Kim Larsen & Kjukken - AFLYST

ODEON, Store Sal

24/02/2018

Odeology #1

ODEON

25/02/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

25/02/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Brug for hjælp? Kontakt os her