Torsdag, 1. februar 2018 - 19:30

Forbrændt - flere datoer

En poetisk, barsk og rørende forestilling om smerte og håb.

Da tvillingerne Janine og Simon mister deres mor, bliver det begyndelsen på en følelsesladet opdagelsesrejse i morens, men også deres egen, historie.

Nawal Marwan var en tillukket kvinde med en uudgrundelig fortid. Den dag tvillingerne fyldte 16 år, kom hun stum hjem fra arbejde og mælede aldrig et ord igen. Nu sidder Janine og Simon på advokatens kontor for at høre hendes sidste vilje: Janine skal finde den far, de altid har fået at vide var død og give ham et brev fra moren. Simon skal overbringe et brev til en bror, som tvillingerne heller aldrig har kendt til.

Mødet hos advokaten efterlader tvillingerne fulde af spørgsmål, men også fulde af raseri. Mens moren levede, gad hun ikke engang tale med dem, og nu vil hun bestemme over dem, selv efter at hun er død.

Modvilligt tager tvillingerne ud på hver deres rejse, som fører dem til morens hjemland. Bid for bid optrævler de hendes brutale livshistorie fra ung forelsket pige til vred partisankriger og torturoffer. Men brikkerne i puslespillet om morens fortid afslører også en grusom og ubærlig familiehemmelighed.

Forfatteren Wajdi Mouawad er født i 1968 i Libanon. Som 8-årig flygtede han med sin familie ud af landet. I sit voksne liv har han været både skuespiller, instruktør, dramatiker og kunstnerisk leder dels i Canada og dels i Frankrig. Gennem sit virke har han været med til at sætte ord på nogle af de voldsomme aftryk, krig efterlader i både børn og voksnes liv.

TEATERSALEN/ODEON
Premiere 1. februar 2018 kl. 19:30

SPILLEPERIODE
1. februar 2018 - 8. marts 2018

PRISER
Fra 80 - 240 kr.

FORPREMIERER
30. januar 2018 kl. 19:30
31. januar 2018 kl. 19:30

Moderne tragedie

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2