Lørdag, 3. marts 2018 - 13:00

Fødselsdagsfejring på Byens Scene

For at fejre ODEONs 1 års fødselsdag har vi inviteret nogle kunstnere, til at komme og hjælpe med fejringen. Der vil være underholdning på Byens Scene fra kl. 13-16 lørdag den 3. marts.
 

Programmet:

September Kid kl. 13.00-13.30
September Kid er et nystartet danskbroget projekt, September Kid er i den begyndende fase af at indspille sit debutalbum. Genren er primært folk/rock men jeg forsøger at brede mig så vidt som muligt. Mads Martinussen synger meget om oplevelser fra sit eget liv, men med en baggrund i punk-rock kan han ikke lade være med, også at være lidt politisk engang imellem.

Markus Valentin kl. 13.45-14.15
Markus Valentin er en unik sangskriver på den danske musikscene. Akkompagneret med hans melodiøse danske tekster, som berører temaer på nye og usædvanlige måder, videreføres stærkt ladede følelser, gennem en ung mands unikke stemme og performance, som sagtens kan lade tankerne hen til kunstnere som Sebastian eller C.V. Jørgensen.

Dan Rose kl. 14.30-15.00
Bevæbnet med en akustisk guitar og en forkærlighed for punk, rock og indie, beviser Dan Rose at han er en fandens god sangskriver og performer. Udtrykket er direkte og råt, leveret med guitar og vokal. Kraftfulde akkorder tilsat oprigtige tekster og vokaler der knækker i deres egen unikke, perfekte uperfekte måde.

FAZE'N'MIR kl. 15.15-16.00
Mir Bredberg Weber, sanger/ pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. Henrik’Faze’Nybo, sanger/ guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene. Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR. Musikerne startede samarbejdet i foråret 2015 og har i den forløbne tid skrevet og arrangeret eget materiale. Duoen har trods dens korte levetid høstet anerkendelse for dens indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på nordisk, såvel som amerikansk tonesprog. FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå.

Vi glæder os til at se jer!

Kommende koncerter og events

27/05/2018

GÖTTERDÄMMERUNG

ODEON, Store Sal

27/05/2018

Koncerttapas - Der Ring des Nibelungen

Restaurant Schiøtz

29/05/2018

Koncertmenu - Der Ring des Nibelungen

Restaurant Schiøtz

29/05/2018

DAS RHEINGOLD

ODEON, Store Sal

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2