Lørdag, 3. marts 2018 - 13:00

Fødselsdagsfejring på Byens Scene

For at fejre ODEONs 1 års fødselsdag har vi inviteret nogle kunstnere, til at komme og hjælpe med fejringen. Der vil være underholdning på Byens Scene fra kl. 13-16 lørdag den 3. marts.
 

Programmet:

September Kid kl. 13.00-13.30
September Kid er et nystartet danskbroget projekt, September Kid er i den begyndende fase af at indspille sit debutalbum. Genren er primært folk/rock men jeg forsøger at brede mig så vidt som muligt. Mads Martinussen synger meget om oplevelser fra sit eget liv, men med en baggrund i punk-rock kan han ikke lade være med, også at være lidt politisk engang imellem.

Markus Valentin kl. 13.45-14.15
Markus Valentin er en unik sangskriver på den danske musikscene. Akkompagneret med hans melodiøse danske tekster, som berører temaer på nye og usædvanlige måder, videreføres stærkt ladede følelser, gennem en ung mands unikke stemme og performance, som sagtens kan lade tankerne hen til kunstnere som Sebastian eller C.V. Jørgensen.

Dan Rose kl. 14.30-15.00
Bevæbnet med en akustisk guitar og en forkærlighed for punk, rock og indie, beviser Dan Rose at han er en fandens god sangskriver og performer. Udtrykket er direkte og råt, leveret med guitar og vokal. Kraftfulde akkorder tilsat oprigtige tekster og vokaler der knækker i deres egen unikke, perfekte uperfekte måde.

FAZE'N'MIR kl. 15.15-16.00
Mir Bredberg Weber, sanger/ pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. Henrik’Faze’Nybo, sanger/ guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene. Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR. Musikerne startede samarbejdet i foråret 2015 og har i den forløbne tid skrevet og arrangeret eget materiale. Duoen har trods dens korte levetid høstet anerkendelse for dens indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på nordisk, såvel som amerikansk tonesprog. FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå.

Vi glæder os til at se jer!

Kommende koncerter og events

19/08/2018

Åbningsshow: De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

20/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

21/08/2018

De 5 papirklip

Odense Koncerthus - Carls Nielsen Salen

22/08/2018

Koncertmenu - Nattergalen

Restaurant Schiøtz

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2