Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Torsdag, 15. marts 2018 - 20:00

Caroline Henderson

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie, med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hun er intet mindre end Danmarks jazzdiva, og den 15. marts 2018 gæster hun ODEON i Odense.
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret, hvor Caroline Henderson, sammen med et helt særligt hold musikere, bestående af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter, står i spidsen for en forrygende aften i ODEONs Store Sal.
Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderoste koncerter og udsolgte tunéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.
Til koncerten kommer du bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, men du kan også glæde dig til at blive præsenteret for helt nyt materiale – Henderson arbejder nemlig lige nu på en ny pladeudgivelse, som udkommer i starten af det nye år.
Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et enestående spændende program, er der lagt op til en aften i ODEON du ikke må gå glip af.
Vi glæder os til at se dig – og rigtig god fornøjelse!

Nummererede siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Læs mere på www.jvb.dk

Kommende koncerter og events

25/01/2018

TRADITIONEN TRO OG UTRO

Koncerthuset, Carl Nielsen salen

28/01/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

28/01/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

29/01/2018

SIGURDS DANMARKSHISTORIE

Koncerthuset, Carl Nielsen salen

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Brug for hjælp? Kontakt os her