Torsdag, 15. marts 2018 - 20:00

Caroline Henderson

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie, med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hun er intet mindre end Danmarks jazzdiva, og den 15. marts 2018 gæster hun ODEON i Odense.
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret, hvor Caroline Henderson, sammen med et helt særligt hold musikere, bestående af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter, står i spidsen for en forrygende aften i ODEONs Store Sal.
Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderoste koncerter og udsolgte tunéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.
Til koncerten kommer du bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, men du kan også glæde dig til at blive præsenteret for helt nyt materiale – Henderson arbejder nemlig lige nu på en ny pladeudgivelse, som udkommer i starten af det nye år.
Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et enestående spændende program, er der lagt op til en aften i ODEON du ikke må gå glip af.
Vi glæder os til at se dig – og rigtig god fornøjelse!

Nummererede siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Service Center på tlf: 7015 6565

Læs mere på www.jvb.dk

Kommende koncerter og events

20/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

21/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

22/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2