Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Lørdag, 20. januar 2018 - 20:00

The Bootleg Beatles

Direkte til Danmark fra de helt store scener i London, Liverpool, Manchester og resten af England. The Bootleg Beatles er verdens suverænt bedste Beatles-band, der som ingen andre kan få John, George, Paul og Ringo til at leve på scenen. Oplev sensationen i ODEON den 20. januar 2018.

Når de store britiske aviser bruger ord som ”Perfection”, ”Glorious” og ”Terrific” og ruller karakterskalaen helt ud – så ved du, at du har noget helt speciel i vente.

The Bootleg Beatles *ER* noget helt specielt.

De fire hovedpersoner har, siden 1980, vokset sig til verdens bedste og mest populære Beatles-band, med koncerter over hele verden og en enorm fanskare af entusiastiske Beatles-elskere.

Med udgangspunkt i The Beatles’ kæmpe katalog af udødelige klassikere tager gruppen publikum med på en rejse tilbage til bandets storhedstid.

Gruppen kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Kort sagt; tættere på den ægte vare kommer du aldrig igen.

Til koncerten skal vi opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner - og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.

The Bootleg Beatles har tidligere spillet i Danmark, og også her var pressen i næsegrus beundring:


"Showkoncert i jubelklassen"
 skrev Jyllandsposten.
"Det kan ikke gøres bedre - så enkelt er det!" konstaterede Jyllands-Posten.
“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke" måtte Nordjyske overgive sig.

"Get Back", "Penny Lane", "All You Need Is Love", ”Yellow Submarine”, "When I'm Sixty-four", "Strawberry Fields Forever", "Hey Jude" og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard.

Medbring godt humør - og du vil få en uforglemmelig aften. Eller som det hedder på Sgt. Pepper: ”A splendid time is guaranteed for all”.

 

Kommende koncerter og events

25/01/2018

TRADITIONEN TRO OG UTRO

Koncerthuset, Carl Nielsen salen

28/01/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

28/01/2018

Rundvisning i ODEON

ODEON

29/01/2018

SIGURDS DANMARKSHISTORIE

Koncerthuset, Carl Nielsen salen

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Brug for hjælp? Kontakt os her