Torsdag, 1. november 2018 - 19:30

Best of Odense18

Tv-vært Anders Breinholt er konferencier, når Ugeavisen Odense for tredje år i træk kårer Best of Odense inden for 18 spændende kategorier. Kom og oplev det store awardshow.

Der er igen i år lagt op til en stor aften med prisoverrækkelser, underholdning og musik.

ODEON danner denne gang ramme om det storslåede show, fordi Best of Odense har fået vokseværk efter de to første succesfulde år. 

Anders Breinholt tager styringen som aftenens konferencier, mens Chris Grey & The BlueSpand og den unge talentfulde violinist, Stefan Burchardt, der i efteråret vandt Vidunderbørn på DR, er blandt de optrædende kunstnere på scenen.

Derudover gæster Karl William showet, som både med deltagelse i Toppen af Poppen og sine seneste udgivelser hitter landet over.

Der er med andre ord garanti for masser af underholdning i byens store musik- og kulturhus, og uanset om du er en del af Odenses handels- og forretningsliv, ugeavislæser eller blot en nysgerrig borger, som gerne vil være med til at fejre byen, glæder vi os til at se dig.

 

Køb billet her: https://nembillet.dk/42694/Best_of_Odense18#modal

 

Arrangøren oplyser

Aftenens program: Baren i foyeen er åben fra kl. 18.30.

Kl. 19.00 Dørerne til salen åbner

Kl. 19.30 Show begynder - herunder pause.

Slut ca. kl. 22.15

Kommende koncerter og events

24/09/2018

ODEONS Sangklub: Claus Skjold Larsen

Byens Scene

24/09/2018

TALK! Med Rasmus Flindt Pedersen, vinder af Årets Pressefoto

Café ODEON Social

24/09/2018

Tom

Teatersalen

26/09/2018

Mobilkamera-workshop m. Skovdal Nordic

Café ODEON Social

Nyt fra Odeon

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2