Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program
Mandag, 4. december 2017 - 20:00

Alison Moyet 'The Other Tour'

Culture Club er stolte over at præsentere den eneste koncert i Danmark med den engelske sanger, sangskriver og performer Alison Moyet.

Alison Moyet blev først kendt som den ene halvdel af duoen Yazoo (sammen med tidligere medlem af Depeche Mode Vince Clarke), som hun havde adskillige hits med, men allerede i 1983 startede den solo-karriere, som er fortsat lige siden. Moyet var med i den legendariske Live Aid koncert i 1985 og havde en strøm af hits, der nok kulminerede med ”Is This Love?” i 1986. Sangen er en helt uafrystelig og stilsikker ørehænger, der bærer tydeligt præg af at være skrevet i samarbejde med Dave Stewart fra Eurythmics.

Ikke mindst efter år 2000 har Alison Moyets karriere fået ny fart – hun er et stort navn både i TV og i live-sammenhæng, ikke bare i kraft af de tidlige hits, men også båret af en vedvarende kreativitet, der blandt andet høres på de album der er udgivet gennem årene. Albummet The Minutes (2013) præsenterer blandt andet den smukke og stemningsfulde When I Was Your Girl, der tydeligt viser Moyets talent for at skrive rigtig gode sange og ligeså tydeligt hendes flotte og blues´ede alt-stemme.

Alison Moyet kommer til Odense på en lang verdensturné i forbindelse med udsendelsen af hendes kommende album ”Other”, der kommer officielt ud til juni. Men allerede nu kan man ved bestilling af albummet nyde titel-sangen ”Other”.

Og skulle man være i tvivl om hvor stor en stjerne der gæster Odeon i Odense en aften i december 2017, så find lige et You-tube klip med ”Invisible” (der var et kæmpehit i USA) og især ”Is This Love” fra 1986 – det er ren tidslomme, men det er også en stærk, stærk sang fra en lige så stærk sanger.

Koncerten finder sted i Odeon 4/12 2017

Ståpladser på gulvet
Nummererede siddepladser på 1.balkon og 2. balkon

Kørestolsbrugere er inkl. ledsager og skal købes via Ticketmaster Danmark på tlf. 70156565
Ledsager skal kunne fremvise gyldigt ledsagerbevis ved indgangen

Læs mere på her

Kommende koncerter og events

21/11/2017

Koncertmenu - Made in Aarhus

Restaurant Schiøtz, ODEON

21/11/2017

PRO MUSICA

Koncerthuset, Pro Musica Salen

21/11/2017

Made in Aarhus

ODEON, Store Sal

24/11/2017

ODEONS JULESHOW

ODEON, Store Sal

Nyt fra Odeon

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte os på odeon@odoenodense.dk

Brug for hjælp? Kontakt os her