Mandag, 4. december 2017 - 20:00

Alison Moyet 'The Other Tour'

Culture Club er stolte over at præsentere den eneste koncert i Danmark med den engelske sanger, sangskriver og performer Alison Moyet.

Alison Moyet blev først kendt som den ene halvdel af duoen Yazoo (sammen med tidligere medlem af Depeche Mode Vince Clarke), som hun havde adskillige hits med, men allerede i 1983 startede den solo-karriere, som er fortsat lige siden. Moyet var med i den legendariske Live Aid koncert i 1985 og havde en strøm af hits, der nok kulminerede med ”Is This Love?” i 1986. Sangen er en helt uafrystelig og stilsikker ørehænger, der bærer tydeligt præg af at være skrevet i samarbejde med Dave Stewart fra Eurythmics.

Ikke mindst efter år 2000 har Alison Moyets karriere fået ny fart – hun er et stort navn både i TV og i live-sammenhæng, ikke bare i kraft af de tidlige hits, men også båret af en vedvarende kreativitet, der blandt andet høres på de album der er udgivet gennem årene. Albummet The Minutes (2013) præsenterer blandt andet den smukke og stemningsfulde When I Was Your Girl, der tydeligt viser Moyets talent for at skrive rigtig gode sange og ligeså tydeligt hendes flotte og blues´ede alt-stemme.

Alison Moyet kommer til Odense på en lang verdensturné i forbindelse med udsendelsen af hendes kommende album ”Other”, der kommer officielt ud til juni. Men allerede nu kan man ved bestilling af albummet nyde titel-sangen ”Other”.

Og skulle man være i tvivl om hvor stor en stjerne der gæster Odeon i Odense en aften i december 2017, så find lige et You-tube klip med ”Invisible” (der var et kæmpehit i USA) og især ”Is This Love” fra 1986 – det er ren tidslomme, men det er også en stærk, stærk sang fra en lige så stærk sanger.

Koncerten finder sted i Odeon 4/12 2017

Ståpladser på gulvet
Nummererede siddepladser på 1.balkon og 2. balkon

Kørestolsbrugere er inkl. ledsager og skal købes via Ticketmaster Danmark på tlf. 70156565
Ledsager skal kunne fremvise gyldigt ledsagerbevis ved indgangen

Læs mere på her

Kommende koncerter og events

23/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

24/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

25/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

26/07/2018

Michelangelo Særudstilling

ODEON - Store Sal

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Vind et hotelophold for 2