Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

ODEON Social

Du er her

Kære Odenseaner – Velkommen til ODEONs spisehjørne. 

 

Forestil dig et sted, som gør op med alt du kender i forvejen til en café. ODEON Social er stedet, hvor du kan komme for at være, spise og opleve hele året rundt. Råvarerne er groet på Fyn, tilberedt af vores dygtige kokke og tilbydes, når du har mest brug for det.

 

Din morgenkaffe kan nydes med en surdejsbolle hver formiddag – har du mere lyst til en croissant, så kan vi også hjælpe. Til frokost bliver der hver dag anrettet vores lækre tærter med salat-topping. Og ja, du kan også vælge en parisertoast i stedet for, hvis du lige skulle have mere lyst til det. Hele eftermiddagen kan du spille bordtennis, nyde en god kop kaffe og selvfølgelig et godt stykke kage til.

 

”Hvad skal vi spise i aften?” Svaret er simpelt: Fællesspisning.

Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.00, men kom gerne lidt før. Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Prisen for fællesspisning er fast 85 kr. pr. voksen og 55 kr. pr. barn (2-10 år).  Du betaler ved ankomst, hvor vi derefter finder en plads til jer.  

Hos os har vi ikke bordbestilling, I skal bare komme, som I er og hygge jer hele aftenen. Vil I gerne komme 8 personer eller er I mere end 8 personer, så kan I godt prøve at ringe til os, så vil vi gøre vores bedste for at sikre jer pladser.

ODEON Social har åbent alle dage fra kl. 10.00-22.00.

Telefonnr.: (+45) 65 44 11 60

E-mailadresse: cafesocial@odeonodense.dk

 

 Vi ses i ODEON Social! 

 

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her