ODEON Social

Du er her

Kære Odenseaner – Velkommen til ODEONs spisehjørne. 

 

Forestil dig et sted, som gør op med alt du kender i forvejen til en café. ODEON Social er stedet, hvor du kan komme for at være, spise og opleve hele året rundt. Råvarerne er groet på Fyn, tilberedt af vores dygtige kokke og tilbydes, når du har mest brug for det.

 

Din morgenkaffe kan nydes med en surdejsbolle hver formiddag fra klokken 10.00 – har du mere lyst til en croissant, så kan vi også hjælpe. Til frokost bliver der hver dag anrettet vores lækre tærter med salat-topping fra klokken 12-17. Og ja, du kan også vælge en parisertoast i stedet for, hvis du lige skulle have mere lyst til det. Hele eftermiddagen kan du spille bordtennis, nyde en god kop kaffe og selvfølgelig et godt stykke kage til.

 

”Hvad skal vi spise i aften?” Svaret er simpelt: Fællesspisning.

Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.00, men kom gerne lidt før. Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Prisen for fællesspisning er fast 89 kr. pr. voksen og 59 kr. pr. barn (2-10 år).  Du betaler ved ankomst, hvor vi derefter finder en plads til jer.  

Hos os har vi ikke bordbestilling, I skal bare komme som I er, og hygge jer hele aftenen. 
Vil I gerne komme 8 personer eller er I mere end 8 personer, så kan I godt prøve at ringe til os, så vil vi gøre vores bedste for at sikre jer pladserne.
Ved reservationer forbeholder vis os retten til at tage fuld betaling for det reserverede antal, hvis ændringer i antal ikke meddelses senest kl. 12 på dagen for reservationen. 

ODEON Social har åbent alle dage fra kl. 10.00-22.00.

Telefonnr.: (+45) 65 44 11 60

E-mailadresse: cafesocial@odeonodense.dk

 

 Vi ses i ODEON Social! 

 

OpenGraph_image: 

Nyt fra Odeon

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vind et hotelophold for 2