Bliv Kulturpartner

Du er her

Et nyt initiativ i ODEON: Kulturpartner.

Vores formål er: At få unikke kulturoplevelser sammen, og rejse midler til endnu flere gode kulturarrangementer i ODEON.

 

Jeres penge går til arrangementer og andre særlige kultur ting, som ellers ikke var kommet til huset. Med et sponsorat kommer din virksomhed til at spille en rolle for byens kulturliv, samtidig med at I opnår store fordele, som kan bruges på kunder, kærester eller kollegaer. Formålet med Kulturklubben er at støtte op, om kulturarrangementer i ODEON og få masser af kulturelle oplevelser.

 

CSR

Som Kulturpartner i ODEON er man med til støtte kulturen i Odense. Jeres penge går ene og alene til arrangementer og andre særlige ting, som ellers ikke ville være kommet til vores hus.


Eksponering

1 mio. unikke besøgende har vi haft på vores hjemmeside det sidste år - denne hjemmeside kan I komme på. Sammen med vores store flade på de sociale medier og nyhedbrev gør, at jeres virksomhed lokalt og nationalt kan blive set med et positivt og fremadstormende brand. Endelig vil I også få jeres logo og navn op i ODEONs foyer, hvor der går 250.000 mennesker igennem om året. Det er en unik mulighed for at blive set i Odense. 

 

Kultur

258 dage med kulturoplevelse i 2017 - det var hvad man kunne opleve i ODEON. Derfor er der rig mulighed for at opleve masser af spændende ting i vores hus.

 

I vil modtage jævnlige nyhedsbreve fra administrationen i huset, hvor det bliver beskrevet, hvad jeres penge er gået til og komme med nyheder, som selvfølgelig vil blive delt med jer før alle andre.

Det vil kunne give gode oplevelser til både jeres kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Invitere nye forretningsforbindelser, styrk jeres nuværende eller glæde jeres medarbejdere med gode oplevelser i ODEON. Et medlemskab koster 30.000 kr., og for det vil I hvert år modtage en række billetter til helt unikke kulturoplevelser.

 

Vi glæder os til et godt samarbejde, og sammen skabe ting i ODEON

 

Kontakt Sara Ekknud tlf. 4196 3917

 

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2