Billetter og Informationer

Du er her

Billetter

Alle billetter kan købes online til ODEONs forestillinger, samt øvrige salgssteder, som Ticketmaster benytter sig af.

Vi gør opmærksom på, at der ikke forefindes elevator til 2. balkon.

Er du dårlig gående anbefaler vi, at du tager pladser på gulvet, da der vil være en del trapper på 1. og 2. balkon.

 

Åbningstider

Alle dage: 10.00-22.00.

 

Ticketmasters servicecenter

Ønsker du at købe billetter eller har du spørgsmål, der omhandler allerede købte billetter, så skal du kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf.:  (+45) 7015 6565 (mandag - fredag: 10.00 - 17.00).

 

Børne, unge og pensionistbilletter 

Ved udvalgte koncerter vil der være en særlig pris for børn under 14 år, unge og pensionister. Det vil altid fremgå af den enkelte koncertbeskrivelse. 

 

Handicapbilletter

Har du brug for hjælpemidler for at bevæge dig rundt, såsom kørestol, krykker eller lignede, gør vi opmærksom på, at du skal købe en handicap-billet. Billetterne skal købes via den valgte billetudbyder, ofte er det Ticketmaster - de kan kontaktes på 70156565.  

 

Såfremt en med et handicap har behov for en hjælper til at komme til de særlige pladser betales handicappladsen - hvor ledsagerbilletten er gratis. Disse pladser er almindelige stole, som kan vælges et vilkårligt sted i salen ved siden af den handicappede. Ledsagerpladsen er gratis, men hvis kvoten er udsolgt, betales der for såvel ledsagerplads som for den handicappede. Den handicappede skal for at være omfattet af ordningen ved køb af billetterne fremvise ledsagekort udstedt af Invalideorganisationernes Brugerservice.

 

Garderobe

Til alle arrangementer i ODEON er der obligatorisk garderobe i underetagen på 20 kr., så bliver dit overtøj og/eller taske under opsyn af vores dygtige garderobepersonale. 

 

 

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I booke et hotelværelse?

Radisson Blu H.C. Andersens Hotel er vores nabo.

Vind et hotelophold for 2