Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Beliggenhed og Transport

Du er her

Tæt på Odense Banegård finder I ODEON, der er nabo til Odense Koncerthus. Beliggenheden giver udsigt til kvarterets charmerende gågader i den gamle bydel og de mange hyggelige caféer. 

ODEON er få minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter fra motorvejen (E20). Når den kommende letbane er færdigbygget, får ODEON sit eget stoppested foran bygningens dør.

Den centrale beliggenhed betyder kortere gåafstand til Odenses pulserende byliv, hvor I kan opleve byens historie - hvad enten du er på forretningsrejse eller bare er kulturelt interesseret. 

I ODEON har vi vores egen parkeringsplads i underetagen. P-kælderen har åbent alle dage. Se vores åbningstider her.

ODEON er ikke bare ODEON. Vi samarbejder med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Frederik VI’s Hotel om at levere de bedste oplevelser på Fyn. Det skal være let og overskueligt, at sammensætte ophold, kongres og kultur på tværs af vores udbud. Vi vil gøre det så nemt, så du selv kan skræddersy din oplevelses-, kongres- eller kulturpakke – eller lidt af det hele. Nem og hurtig information er vores motto.

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne, kan du kontakte kommerciel chef Michael Møller på mail michael.moller@culture-club.dk

Brug for hjælp? Kontakt os her