Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

Beliggenhed og Transport

Du er her

Tæt på Odense Banegård finder I ODEON, der er nabo til Odense Koncerthus. Beliggenheden giver udsigt til kvarterets charmerende gågader i den gamle bydel og de mange hyggelige caféer. 

ODEON er få minutter væk fra Odense Banegård og ca. 15 minutter fra motorvejen (E20). Når den kommende letbane er færdigbygget, får ODEON sit eget stoppested foran bygningens dør.

Den centrale beliggenhed betyder kortere gåafstand til Odenses pulserende byliv, hvor I kan opleve byens historie - hvad enten du er på forretningsrejse eller bare er kulturelt interesseret. 

I ODEON har vi vores egen parkeringsplads i underetagen. P-kælderen har åbent alle dage. Se vores åbningstider her.

ODEON er ikke bare ODEON. Vi samarbejder med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Frederik VI’s Hotel om at levere de bedste oplevelser på Fyn. Det skal være let og overskueligt, at sammensætte ophold, kongres og kultur på tværs af vores udbud. Vi vil gøre det så nemt, så du selv kan skræddersy din oplevelses-, kongres- eller kulturpakke – eller lidt af det hele. Nem og hurtig information er vores motto.

Nyt fra Odeon

Vil du med til fællesspisning?

”Hvad skal vi spise i aften?”  Svaret er simpelt: Fællesspisning. Hver aften alle ugens 7 dage lægger ODEON Social hus til fællesspisning. Maden serveres kl. 18.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Brug for hjælp? Kontakt os her