Beboere i huset

Du er her

I ODEON samarbejder vi med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Frederik VI’s Hotel om, at levere de bedste oplevelser på Fyn. Det skal være let og overskueligt at sammensætte ophold, kongres og kultur på tværs af vores udbud. Vi vil gøre det så nemt og behageligt, så du selv kan skræddersy din oplevelses-, kongres- eller kulturpakke – eller lidt af det hele. Nem og hurtig information er vores motto. 

Husene er også hjemsted for en række andre beboere. I nedenstående finder I en kort beskrivelse af hver beboer. 

Odense Symfoniorkester

Odense Symfoniorkester er ét af Danmarks fem landsdelsorkestre og blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800. Fra at være et teaterorkester, som også spillede symfonisk musik, er orkestret i dag et moderne symfoniorkester med et højt aktivitetsniveau. Odense Symfoniorkester havde ved grundlæggelsen 22 musikere, men er i årenes løb vokset støt og har nu 73 fastansatte medlemmer. Orkestret giver årligt ca. 100 koncerter med et repertoire, der strækker sig fra barokken til vor egen tids musik.

Restaurant Hans Christian

Restaurant Hans Christian inviterer gæster på dansk-franske fristelser, som er lavet af de bedste råvarer. Tjenerne serverer dem med stil og spændende vine. Aftenen kan rundes af med drinks i baren.

Odense Teater

Odense Teater har en sal i ODEON, Teatersalen, der har to indgange. 

Syddansk Musikkonservatorium og Den Danske Scenekunstskole - Skuespilleruddannelsen i Odense

Både SDMK og Skuespiluddannelsen har fået et nyt domicil i ODEON. De kommer til at dele en hel etage - med masser af lokaler til undervisning og en kammersal til koncerter.

Frederik VI's Hotel

I mere end 185 år har der været kro, hotel, uddannelses- og konferencecenter i de smukke bygninger i Korup. Her finder man de ideele faciliteter til møder, konferencer, undervisninger, private fester, receptioner, m.v. inkl. overnatningsmuligheder for op til 122 personer i 62 værelser og en 4-stjernet restaurant.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense

Tæt på banegården og midt i byens nye spændende kvarter i Odense Centrum ligger Radisson Blu H.C. Andersen Hotel. Hotellet indeholder 17 mødelokaler, som kan rumme alt fra 4 til 1.200 mødedeltagere.

Derfor kan ethvert ønske og behov imødekommes. Radisson Blu H.C. Andersen Hotel er stedet, hvor fremtidens konferencer kan afholdes i moderne omgivelser - samt kombineres med et samarbejde med ODEON.

Odense Symfoniorkester – et af Danmarks fem landsdelsorkestre – blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800. Fra at være et teaterorkester, som også spillede symfonisk musik, fremstår orkestret i dag som et moderne symfoniorkester med et højt aktivitetsniveau og under stadig udvikling.

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2