Mandag, 24. september 2018 - 19:30

TALK! Med Rasmus Flindt Pedersen, vinder af Årets Pressefoto

Lad os tage en snak! En snak om fotografi. I forbindelse med åbningen af Årets Pressefoto-udstillingen, har vi lokket vinderen af ’Årets Pressefoto’, freelance-fotografen Rasmus Flindt Pedersen, ind for at holde et lille oplæg om hans vinderbillede, og serien som billedet er en del af.

Rasmus har indfanget billedet i den krigshærgede irakiske by Mosul, og skabt billedserien ”Mosul Liberated”, som dokumenterer kampen om at genvinde overtaget over den irakiske by fra Islamisk Stat. Juryens begrundelse for at Rasmus løb med prisen, var at hans foto er ”rent og ikonisk”. Trods en massiv dækning af krigszonen, formår fotografen at tage historien til en ny dimension, hvor vi kommer længere og dybere ind, ”Det er det, god journalistik ofte gør”.
Rasmus vil fortælle om historien bag vinderbilledet, og derudover fortælle om hvad der motiverer ham til at tage de billeder han tager. Arrangementet foregår i Café ODEON Social, og det er ganske GRATIS. Kom og hør en spændende historie, drik en kop kaffe og bliv en hyggelig stund rigere.

Kommende koncerter og events

24/09/2018

ODEONS Sangklub: Claus Skjold Larsen

Byens Scene

24/09/2018

TALK! Med Rasmus Flindt Pedersen, vinder af Årets Pressefoto

Café ODEON Social

24/09/2018

Tom

Teatersalen

26/09/2018

Mobilkamera-workshop m. Skovdal Nordic

Café ODEON Social

Nyt fra Odeon

Vil I leje vores Store Sal?

Så kontakt Sara Ekknud på: se@odeonodense.dk eller tlf. 4196 3917

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Vind et hotelophold for 2