Årets Pressefoto

Du er her

Torsdag, 2. august 2018

Årets Pressefoto kommer til ODEON!

Fra den 24. september t.o.m. den 14. oktober vil man i ODEON Odense kunne opleve cremen af dansk pressefotografi. 168 fotografer, 2.041 fotografier og 49 tv/webproduktioner er blevet målt og vejet, og vinderne er blevet trukket og afsløret på Det Nationale Fotomuseum, Den Sorte Diamant i København.

Prisen for ’Årets Pressefoto’ gik til den erfarne freelance-fotograf Rasmus Flindt Pedersen, der har indfanget vinderbilledet i den krigshærgede irakiske by Mosul. Selvom man i medierne, i nogle år, har kunne følge med i udviklingen i Mosul, formår Rasmus at tage historien til en ny dimension, hvilket ifølge juryen, er hvad god journalistik ofte gør.

’Årets Pressefotograf’ gik dette år, og for tredje år i træk, til Mads Nissen fra Politiken. Mads vandt med en serie billeder fra både indland og udland. Juryen beskriver Mads’ billeder: ”Det er så supergode billeder, at de næsten er visuelt perfekte. De er med andre ord taget af en dygtig fotograf, der kan begå sig på de bonede gulve, men også ude i det mest rå af det rå, og som formår at finde poesien der også.”

Udstillingen åbner den 24. september kl. 19, og er gratis at se. Udstillingen vil blive sat op i ODEONs foyer. Den vil blive vist ind til den 14. oktober 2018.

 

Start aftenen med en lækker koncertmenu

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr

3-retters menu pr. person / 325,- + gebyr

Der sker en masse i Odense

Odense er inde i en rivende udvikling med blandt andet etableringen af Odense Letbane, omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og en række andre byudviklingsprojekter.

Vind et hotelophold for 2