Læs vores nye program
Læs det nye program for Odeon
Læs online
Læs Odeons program

ÆONER

Du er her

ÆONER af Peder Fredskild

2. sal ved konferencegangen

Udstillingen består af 21 værker, fotograferet i perioden 2008-2017. Fredskild rejser aktuelle spørgsmål om nutidens og fremtidens globale udfordringer, i et forsøg på at skabe opmærksomhed omkring menneskets ødelæggende indvirkning på jorden og vores engen overlevelse.

Peder Fredskild (f. 1941) har fotograferet næsten hele livet og har gennem årerne arbejdet med forskellige udstillingsprojekter. Fredskild har sit eget print- og billedværksted. Han har ligeledes udstillet i flere forskellige lande og udgivet håndlavede bøger. Udstillingen ÆONER er også udstillet i rådhushallen på Barmstedt Rådhus nord for Hamborg og er kurrateret af Finn Thrane – tidligere museumsdirektør for Museet for Fotokunst på Brandts, Odense.

Æoner er udtryk for uendelige lage tidsrum. Evigheder i klodens aktivitet, hvor livet udvikler sig gennem et væld af stadier – indtil fænomener i naturen eller universet med uforudselig kraft ændrer de grundlæggende betingelser for liv.

Nu kan vi få den tanke, at mennesker er nået et udviklingstrin, hvor adfærd som magtbegær, fanatisme, griskhed og egoisme, der påvirker jorden og al levende aktivitet så voldsomt, så der er tvivl om vi kan overleve.

Vi ser konsekvenser i form af klimaændringer, kaos, flygtningestrømme og folkevandringer. Menneskelig adfærd, der fører tul miljøkatastrofer, myrderier, krig, massakrer og terror verden over. 

ÆONER i ODEON

 

 

Start aftenen med en lækker koncertmenu

To retters menu pr. person/ 298,- inkl. et glas vin eller specialøl

Dessert pr. person/ 80,- inkl. kaffe/te

Fremtidens konferencer

Dørene er slået op for den nye konferenceafdeling i ODEON

Brug for hjælp? Kontakt os her